På svenska
 
Tulosta

Aseiden varaosia

Asesepiltä kannattaa tiedustella varaosia omiin aseisiin, tämä siitä syystä että asesepät usein ostavat vanhoja romutettavia aseita joista käyttökelpoiset osat otetaan talteen.

Suoritan Browning, Husqvarna, Antonio Zoli ja Akkar-aseiden takuuhuoltoja, joten näihin löytyy varaosia. Tästä syystä minulla on uusia varaosia mm. vanhoihin Husqvarna-malleihin. Varastosta lyötyy myös varaosia erittäin vanhoihin aseisiin.

Minulla on yhteyksiä ulkomaalaisiin yhtiöihin jotka myyvät aseiden varaosia, ja nämä ovat suoranaisia kultakaivoksia kun varaosia tarvitaan sekä vanhoihin mutta myös uusiin aseisiin. Joskus tulee seinä vastaan, ja silloin on pakko itse valmistaa tai valmistuttaa varaosia. Vanhojen pistoolien jouset ovat erityisen hankalia saada. Olen valmistuttanut sarjan jousia 6,35mm pistooleihin. Nämä jouset ovat ylipitkiä (55mm) ja voidaan käyttää monessa pistooli-mallissa. Minulla on myös täydellisiä jousisarjoja Mauser m/96, Parabellum, Colt 1911, ja Walther P38-malleihin. Yleensä valmistan itse lehtijouset vanhoihin aseisiin.